Sunday, July 21, 2013

oDesk English Spelling Test (U.S. Version)

1. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Reminiscience
b. Reminiscence
c. Reminescrence
d. Reminisense
Ans: b
2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete _____ from prosecution for his part in the crime.
a. amnesty
b. amnasty
c. anmesty
d. emnesty
Ans: a
3. Identify the misspelled word in the list below.
a. Dexterity
b. Desicate
c. Dyeing
d. desecrate
Ans: b
4. Identify the misspelled word in the list below.
a. Fluorescent
b. Fullfil
c. Facsimile
d. Fictitious
Ans: b
5. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Priveledge
b. Privilage
c. Privilege
d. Privelege
Ans: c
6. Identity the misspelled word in the list below.
a. Develop
b. Desciple
c. Dilemma
d. Discipline
Ans: b
7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a _______ between the detective and the cabaret owner.
a. liasion
b. liaison
c. liasone
d. leason
Ans: b
8. Identify the misspelled word in the list below.
a. Yacht
b. Youthful
c. Yeilding
d. Yesterday
Ans: c
9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _______ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
a. barbecue
b. barbequeue
c. barbycue
d. barbcue
Ans: a
10. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Temperamental
b. Tempermental
c. Temperamentle
d. Temparamental
Ans: a
11. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _______ asked for clams.
a. specificaly
b. specifically
c. specifycally
d. specificly
Ans: b
12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the _______ stature of her blind date.
a. diminutive
b. diminuative
c. deminutive
d. dimminutive
Ans: a
13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic _______ of all those French cathedrals.
a. architecture
b. arkhitecture
c. arcitecture
d. arckitecture
Ans: a
14. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Manoeuvar
b. Manouver
c. Maneuver
d. Manuver
Ans: c
15. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Adress
b. Addrress
c. Addres
d. Address
Ans: d
16. Identify the misspelled word in the list below.
a. Wierd
b. Wired
c. Whined
d. Willful
Ans: a
17. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her _______ class on a field trip to the zoo.
a. kindergarden
b. kindegarten
c. kindergarten
d. kindegarden
Ans: c
18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _______ of himself!
a. nuisance
b. nuisents
c. newsanse
d. nuisince
Ans: a
19. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Neccesary
b. Necessary
c. Neccessary
d. Necesary
Ans: b
20. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _______ creature.
a. nocternal
b. nocturnal
c. noctarnal
d. nacturnal
Ans: b
21. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled _______ insults at us as we walked by.
a. vicous
b. vicious
c. vicoius
d. vicius
Ans: b
22. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Referense
b. Refrence
c. Reference
d. Referance
Ans: c
23. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He _______ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.
a. accquired
b. ecquired
c. acquired
d. akquired
Ans: c
24. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Definitly
b. Definately
c. Defenitely
d. Definitely
Ans: d
25. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Carribean
b. Caribbean
c. Carribbean
d. Carebeen
Ans: b
26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______ of our dog.
a. existence
b. existance
c. existense
d. existanse
Ans: a
27. Identify the misspelled word in the list below.
a. Sophomore
b. Supersede
c. Susceptable
d. Spontaneous
Ans: a
28. Identify the misspelled word in the list below.
a. Indivisible
b. Irresistable
c. Indispensable
d. Irresponsible
Ans: b
29. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Goverment
b. Governmant
c. Government
d. Govermant
Ans: c
30. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that _______ would not be tolerated.
a. plagiarism
b. plagiarizm
c. plagerism
d. plagirism
Ans: a
31. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Restaureter
b. Restaurater
c. Restaurateur
d. Restourateur
Ans: c
32. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Forfiet
b. Forfeit
c. Forefeit
d. Fourfit
Ans: b
33. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Unanimus
b. Unanemous
c. Unanimess
d. Unanimous
Ans: d
34. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Vacuum
b. Vaccuum
c. Vacumm
d. Vaccum
Ans: a
35. Identify the misspelled word in the list below.
a. Parallel
b. Prevalent
c. Prejudice
d. Perserverance
Ans: d
36. Identify the misspelled word in the list below.
a. Mischeivous
b. Misanthrope
c. Mussel
d. Malicious
Ans: b
37. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________ on every topic from shoestrings to string theory.
a. prollifically
b. prolificaly
c. prollificaly
d. prolifically
Ans: d
38. Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Persue
b. Parsue
c. Persou
d. Pursue
Ans: d
39. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel _________ with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.
a. itenreray
b. itinerary
c. iteneray
d. itinirary
Ans: b
40. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t _________ them.
a. loose
b. looze
c. lose
d. louse
Ans: a
2nd Collection
Item No: 1 of 40 Time Remaining: 0:40:00
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Carribean
b. ..Caribbean
c. Carribbean
d. Caribeen
Ans: b
Question:
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Neccesary
b. ,,,Necessary
c. Neccessary
d. Necesary
Ans: b
Question:
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer.
a. flabergasted
b. flabberghasted
c. ….flabbergasted
d. flabbergashted
Ans:c
Question:
Identify the misspelled word in the list below.
a. ….Accomodate
b. Analyze
c. Acknowledgment
d. Asterisk
Ans:a
Identify the misspelled word in the list below.
a. Dexterity
b. Desicate
c. ;;Dyeing
d. Desecrate
Ans:b
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.
a. nocternal
b. ..nocturnal
c. noctarnal
d. nacturnal
Ans:b
Identify the misspelled word in the list below.
a. Occasion
b. Occurrence
c. Orangutan
d. …Opponant
Ans:d
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Excesive
b. Exccesive
c. ..Excessive
d. Exceesive
Ans: c
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.
a. ,,amnesty
b. amnasty
c. anmesty
d. emnesty
Ans: a
Identify the misspelled word in the list below.
a. Cachet
b. Connoisseur
c. ..Charateristic
d. Catastrophe
Ans: c
Identify the misspelled word in the list below.
a. Pageant
b. Poignant
c. ..Plummage
d. Priggish
Ans: c
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.
a. accquired
b. ecquired
c. ..acquired
d. akquired
Ans: c
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.
a. ,,,architecture
b. arkhitecture
c. arcitecture
d. arckitecture
Ans: a
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.
a. congradulated
b. congrachulated
c. ;;;congratulated
d. congratilated
Ans: c
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Bureaucrasy
b. Buroucracy
c. ;;Bureaucracy
d. Beuraucracy
Ans: c
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Unanimus
b. Unanemous
c. Unanimess
d. ;;;Unanimous
Ans: d
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.
a. dissapointing
b. dissappointing
c. disapointing
d. ;;disappointing
Ans: d
Identify the misspelled word in the list below.
a. Fluorescent
b. ;;Fullfil
c. Facsimile
d. Fictitious
Ans: b
Identify the misspelled word in the list below.
a. Yacht
b. Youthful
c. ;;;Yeilding
d. Yesterday
Ans: c
Identify the misspelled word in the list below.
a. Enhancement
b. Elicit
c. ;;;Enegma
d. Ecstasy
Ans: c
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. ;;Synonymous
b. Synonymus
c. Synonimous
d. Sinonymus
Ans: a
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.
a. pshycology
b. psycology
c. psyhcology
d. ;;;psychology
Ans: d
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.
a. sacreligious
b. sacrelegious
c. ;;sacrilegious
d. sacrilgious
Ans: c
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.
a. orchestraited
b. orchestrated
c. ”orchestreated
d. orcestrated
Ans: b
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.
a. prollifically
b. prolificaly
c. prollificaly
d. ”prolifically
Ans: d
Identify the misspelled word in the list below.
a. Develop
b. ”Desciple
c. Dilemma
d. Discipline
Ans: b
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.
a. reincanation
b. reincarenation
c. ;;reincarnation
d. reincantation
Ans: c
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.
a. kindergarden
b. kindegarten
c. ;;kindergarten
d. kindegarden
Ans: c
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Adress
b. Addrress
c. Addres
d. ;;Address
Ans: d
Identify the misspelled word in the list below.
a. ;;Councelor
b. Condescend
c. Camouflage
d. Criticize
Ans: a
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Vengeance
b. Vengance
c. Vengents
d. Vengence
Ans: a
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.
a. plagiarism
b. plagiarizm
c. plagerism
d. plagirism
Ans: a
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Vacuum
b. Vaccuum
c. Vacumm
d. Vaccum
Ans: a
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a. Persue
b. Parsue
c. Persou
d. Pursue
Ans: d
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.
a. specificaly
b. specifically
c. specifycally
d. specificly
Ans: b
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.
a. loose
b. looze
c. lose
d. louse
Ans: a
Another Set :
Question:1
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Wierd
b.         Wired
c.         Whined
d.         Willful
Ans: a
Question:2
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Bureaucrasy
b.         Buroucracy
c.         Bureaucracy
d.         Beuraucracy
Ans: c
 Question:3
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.
a.         plagiarism
b.         plagiarizm
c.         plagerism
d.         plagiarism
Ans: a
Question:4
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.
a.         fiancĂ©
b.         finance
c.         feancĂ©
d.         fience
Ans: b
 Question:5
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Excesive
b.         Exccesive
c.         Excessive
d.         Exceesive
Ans: c
 Question:6
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Occasion
b.         Occurrence
c.         Orangutan
d.         Opponant
Ans: d
 Question:7
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .
a.         labretory
b.         laboratary
c.         laboratory
d.         labratory
Ans: c
 Question:8
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Sophomore
b.         Supersede
c.         Susceptable
d.         Spontaneous
Ans: c
Question:9

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.
a.         amnesty
b.         amnasty
c.         anmesty
d.         emnesty
Ans: a
Question:10
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Mischeivous
b.         Misanthrope
c.         Mussel
d.         Malicious
Ans: a
Question:11
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Unanimus
b.         Unanemous
c.         Unanimess
d.         Unanimous
Ans: d
Question:12
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Dexterity
b.         Desicate
c.         Dyeing
d.         Desecrate Question:
Ans: b
Question:13

Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.
a.         Neumonia
b.         Penumonia
c.         Pneumonia
d.         Pnuemonia
Ans: c
Question:14
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Synonymous
b.         Synonymus
c.         Synonimous
d.         Sinonymus
Ans: a
Question:15
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.
a.         diminutive
b.         diminuative
c.         deminutive
d.         diminutive
Ans: a
Question:16
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Temperamental
b.         Tempermental
c.         Temperamentle
d.         Temparamental
Ans: a
Question:17
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.
a.         sacreligious
b.         sacrelegious
c.         sacrilegious
d.         sacrilegious
Ans: c
Question:18
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Pronounciation
b.         Pronuciation
c.         Pronuncitation
d.         Pronunciation
Ans: d
Question:19
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Referense
b.         Refrence
c.         Reference
d.         Referance
Ans: c
Question:20
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I _____________ asked for clams.


a.         specificaly
b.         specifically
c.         specifycally
d.         specificly
Ans: b
Question:21
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Fluorescent
b.         Fullfil
c.         Facsimile
d.         Fictitious
Ans: b
Question:22
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.

a.         orchestraited
b.         orchestrated
c.         orchestreated
d.         orchestrated
Ans: b
Question:23
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.
a.         loose
b.         looze
c.         lose
d.         louse
Ans: a
Question:24
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Restaureter
b.         Restaurater
c.         Restaurateur
d.         Restourateur
Ans: c
Question:25
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!
a.         nuisance
b.         nuisents
c.         newsanse
d.         nuisance
Ans: a
Question:26
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Parallel
b.         Prevalent
c.         Prejudice
d.         Perserverance
Ans: d
Question:27
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Manoeuvar
b.         Manouver
c.         Maneuver
d.         Manuver
Ans: c
Question:28
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Vengeance
b.         Vengance
c.         Vengents
d.         Vengence
Ans: a
Question:29
Choose the correct spelling of the word from the options below.

a.         Vacuum
b.         Vaccuum
c.         Vacumm
d.         Vaccum
Ans: a
Question:30
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.
a.         architecture
b.         arkhitecture
c.         arcitecture
d.         arckitecture
Ans: a
Question:31
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Councelor
b.         Condescend
c.         Camouflage
d.         Criticize
Ans: a
Question:32
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
a.         twelvth
b.         twelfth
c.         twelfeth
d.         twelth
Ans: b
Question:33
Identify the misspelled word in the list below.
a.         Rhythmical
b.         Reminiscence
c.         Rheumatism
d.         Resevoir
Ans: d
Question:34
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Gauge
b.         Gaje
c.         Guage
d.         Gaige
Ans: a
Question:35
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
a.         barbecue
b.         barbequeue
c.         barbycue
d.         barbcue
Ans: a
Question:36
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.
a.         nocternal
b.         nocturnal
c.         noctarnal
d.         nocturnal
Ans: b
Question:37
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Adress
b.         Addrress
c.         Addres
d.         Address
Ans: d
Question:38
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Reminiscience
b.         Reminiscence
c.         Reminescence
d.         Reminisense
Ans: b
Question:39
Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.
a.         pshycology
b.         psycology
c.         psyhcology
d.         psychology
Ans: d
Question:40
Choose the correct spelling of the word from the options below.
a.         Idiosyncracy
b.         Idiosincrasy
c.         Idiosyncrasy
d.         Ideosyncracy
Ans: c